Op deze pagina worden de workshops, cursussen en trainingen weergegeven die door ivonNEI verzorgd worden.

Jaarlegging TAROT 2024

Vanaf 16 november 2023 is het weer mogelijk de jaarlegging voor 2024 te doen. Voor €.65, = krijg je een uitgebreide Tarot Jaarlegging inclusief de uitwerking hiervan op mail, zodat je hem altijd nog eens erbij kan pakken en terug kan lezen.
Het is nu al mogelijk om een datum en een tijdsblok te reserveren.

Workshop TAROT & (NEI) Coaching  

Verwacht: medio 2024

Vier avonden een unieke combinatie van NEI en Tarot.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Je maakt kennis met verschillende Tarot decks. Je leert kijken naar de betekenis van de kaart, zodat deze ook uitlegbaar en toepasbaar is in een (NEI) Coaching sessie. Wanneer laat je een cliënt een kaartje trekken? Welke legpatroon kun je toepassen in een coachsituatie?

1e Avond: Uitleg Grote Arcana
Datum: NNB

Op de 1e avond word je meegenomen met het verhaal van de Grote Arcana. De basis van elke Tarot. Tijdens de avond krijg je diverse Tarot decks te zien, de afbeeldingen zijn divers maar de essentie van de kaart is overal hetzelfde. Je berekent je Persoonskaart en gaat ervaren hoe deze kaart als een rode draad door je leven loopt. Verder kijken we naar het geheim van de Magiër. Deze 1e avond gaan we ook gelijk kijken hoe je de Tarot al toe kunt passen met de kennis die je deze avond het opgedaan. De avond sluiten we af met een tweetal legpatronen die je zelf gaat duiden.

2e Avond: Uitleg van de Kleine Arcana
Datum: NNB

Op de 2e avond krijg je uitleg over de elementen van de Kleine Arcana en hoe deze werken in de dagelijkse situatie. Ook gaan we kijken welke Kleine Arcana kaart linkt aan de Grote Arcana kaart en welke kaarten tegenpolen van elkaar zijn. Wederom sluiten we de avond af met een tweetal legpatronen waaronder het legpatroon met de elementen van de Kleine Arcana.

3e Avond: Uitleg Koninklijke Arcana
Datum: NNB

De 3e avond krijg je de uitleg over de Koninklijke Arcana, ook hier gaan we kijken aan welke kaarten deze aan de Grote Arcana kaarten gelinkt kunnen worden. Hiermee zijn alle 78 kaarten van de Tarot aan bod gekomen. Deze avond gaan we aan de slag met het legpatroon NEI-elementen en de Tarot. Dit legpatroon is samen door ons; Jolanda Vleugel en Yvonne de Jong tot stand gekomen. En we gaan kijken naar de mannelijke en vrouwelijke energie in de kaarten

4e Avond: Diverse Legpatronen en het duiden ervan.
Datum: NNB

Deze avond staat in het teken van diverse legpatronen die jezelf gaat duiden. Je kiest zelf legpatronen uit die je wilt gaan doen, dit kan o.a. zijn: het vierkant, droomduiding. Er is keus uit heel veel diverse legpatronen. Je hebt tijdens de workshop genoeg kennis opgedaan om deze zelf met behulp van alle aantekeningen te kunnen duiden. Ook gaan we kijken naar legpatronen die gelegd zijn en hoe je deze moet duiden.

Er zullen tijdens de avonden genoeg Tarotkaarten aanwezig zijn om mee te oefenen. Natuurlijk mag je altijd je eigen Tarot Deck meenemen.

Ook zijn er een tweetal decks te koop:
• Rider Waite Deck    €.15,95
• New Vison  Deck    €.21,00

Kosten: €.300,00
Tijdens deze 4 avonden krijg je een reader waar alle kaarten nog een keer in beschreven staan waardoor je het makkelijk even kunt opzoeken.
Natuurlijk is er ook Thee en koffie en iets lekkers.
Het is ook mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

De aanmelding is pas definitief na betaling van het cursusgeld ( of een eerste termijn)

Maximaal 8 personen.

Plaats:
Praktijk IVONNEI, Nijmegen-Noord

Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur

Inschrijven via:
ivonnei1964@gmail.com
tel: 06 – 12 60 86 73

WORKSHOP Encaustic Art

Workshop Encaustic Art
Medio 2024
Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur.
Kosten: €.55,00 Lokatie: Praktijk Anu, Oude Kraan 72, 6811 LL Arnhem

Wat gaan we die avond doen? We beginnen de avond met een heerlijke meditatie en daarna gaan we heel veel veerschillende tekeningen maken om te ervaren hoe het werkt. Tot slot maken we een tekening met je persoonlijke kleurenkaart, die we die avond samen uitrekenen. Deze tekening kan je zien als een vingerafdruk vanuit het onbewuste. Samen lezen we de tekening en kijken we naar de boodschappen die je onbewust hebt getekend.

Geef je snel op. Er zijn meer een beperkt aantal plaatsen voor de workshop (maximaal 6 personen).

 

Aanmelden kan via ivonnei1964@gmail.com

Voor vragen: Yvonne de Jong: 06- 12608773