Essentiële Oliën

Wellicht ben je ooit al betoverd door de geur van een dennenbos, heb je genoten van de zoete geur van een roos of werd je opgewekt van een vers gesneden citroen. In dat geval heb je de geweldige voordelen van aromatische essentiële oliën rechtstreeks uit de natuur al ervaren.

Met behulp van een voorzichtige stoomdestillatieproces of persen kunnen bekwame ambachtslieden de unieke essences vatten zodat we ze thuis kunnen gebruiken.

 

Essensiële oliën

Zoals je kunt lezen ben ik dol op de oliën van Doterra ook dat deze 100% puur zijn! Ken jij ze nog niet en wil je graag eens proberen of ze ook voor jou fijn zijn stuur me dan even een mail.
Ik neem dan contact met je op om te kijken welke gratis sample ik je kan toesturen zodat je zelf kunt ervaren of deze oliën ook voor jou ondersteuning kunnen bieden bij de uitdagingen in je leven. En wie weet wordt je net zo verliefd op de oliën als ik zelf ben, en wordt je misschien wel mijn collega.

 Voor meer informatie over de diverse workshop kan je even een mail sturen met je vraag en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op