Aroma Touch Massage

De AromaTouch™ Techniek is een ontspannende behandeling waar gebruik wordt gemaakt van 8 pure essentiële oliën. Deze heerlijk geurende oliën worden via een zachte ritmische manier op de reflexzones, de rug en de voeten aangebracht. Op deze manier ondersteunen we het zenuwstelsel en het in evenwicht hierin.

De behandeling

De behandeling is verdeeld in 4 stappen: 1. Ondersteunend voor ontspanning 2 en 3. Ondersteunend van een gezond immuunsysteem 4. Homeostase – het in balans houden van lichaam en geest

Oliën

Bij elk van de voorgenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. In totaal worden er 8 oliën gebruikt. De kracht van de AromaTouch behandeling zit in de simpele aanraking en de dieptewerking van de oliën. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld om de balans tussen lichaam en geest te ondersteunen Bij de AromaTouch™ behandeling wordt gebruik gemaakt van de essentiële oliën van Doterra. Deze heerlijke oliën zijn puur, zonder chemische toevoegingen en 100% natuurlijk. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën zult u tijdens deze behandeling totale ontspanning ervaren. U zult nog lang nagenieten van de werking van de oliën.

Kosten

De behandeling duurt 45 minuten en is zeer ontspannend. Kosten: €. 47,50

Over mij

Ik ben Yvonne de Jong. Sinds de jaren negentig heb ik diverse opleidingen gevolgd en heb mijn diploma’s, certificaten gehaald op het gebied van Hypnotherapie, diverse TAROT cursussen, NEI therapeut, Encaustic Art, Essentiële oliën van Doterra, en ben gecertificeerd in het geven van AromaTouch massage. Mijn passie zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe ontwikkelingen. Hiervoor blijf ik trainingen en cursussen volgen om deze weer toe te passen in mijn praktijk.

In mijn praktijk; ivonNEI geef ik therapieën en diverse workshops. Ben je geïnteresseerd of wil je graag op de hoogte gehouden worden van de diverse workshops neem dan contact op met ivonNEI.