Essentiële OliënWellicht ben je ooit al betoverd door de geur van een dennenbos, heb je genoten van de zoete geur van een roos of werd je opgewekt door de frisse geur van een vers gesneden citroen. In dat geval heb je de geweldige voordelen van aromatische essentiële oliën rechtstreeks uit de natuur al ervaren. Met behulp van een voorzichtige stoomdestillatieproces of persen kunnen bekwame ambachtslieden de unieke essences vatten zodat we ze thuis kunnen gebruiken. Wil je meer weten hoe je op een natuurlijke manier je gezondheid kunt ondersteunen en versterken? Kom dan naar een gratis informatie workshop van Doterra. Voor informatie hoe oliën in te zetten zijn voor: baby’s, kinderen, volwassenen, zwangere vrouwen, paarden en honden. Toe te passen bij: lichamelijke en geestelijke klachten, allergieën, astma, stress, griep, pijnlijke spieren/gewrichten, hormonen, concentratie ,spanningshoofdpijn, ADD/ADHD, en nog veel meer..

Wat kun je van de workshop verwachten?

Tijdens een gratis workshop worden er 10 oliën besproken. Deze vormen bij elkaar een ideaal EHBO pakket wat in ieder huis gebruikt kan worden om minimaal 75 % van alle dagelijkse klachten en ongemakken te behandelen. Je krijgt uitleg over hoe en wanneer je de essentiële oliën in kunt zetten. Uiteraard mag je alle oliën ruiken, smeren en uitproberen. Na de workshop ben je in staat met deze oliën op een verantwoorde en natuurlijke manier de gezondheid en emotionele rust van jezelf en je dierbaren te ondersteunen of terug te winnen. Je leert hoe de essentiële oliën werken, dat ze veilig, goedkoop en vooral erg makkelijk in gebruik zijn. En verder: Vooral veel gezelligheid, heerlijke geuren, heel veel info en advies op maat.

De workshops kunnen ook bij je thuis gegeven worden. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de essentiële oliën of wil je graag een gratis workshop bijwonen of bij je thuis een workshop houden neem dan gerust contact op en samen kijken we naar de mogelijkheden om een datum te prikken. De workshop duurt ongeveer 2 uur en kan overdag of ’s avonds gegeven worden.